Q & A

Published

Har du nogen spørgsmål? Så finder du måske svarende nedenfor!
Ellers skal du bare kontakte os med dine spørgsmål

Behøver jeg stadig vaske min bil?

Ja bestemt. Der er ikke noget produkt der kan garantere at holde dit køretøj
komplet fri for skidt og snavs! Men ved at påføre keramisk coating vil du
bruge meget mindre tid og færre kræfter i din vaske proces.

Min bil har jo en klarlak. Hvorfor skulle jeg have brug for en Keramisk Coating?

klarlakken på dit køretøj er en hærdet belægning som er påført for at beskytte malingenen på bilen. klarlakken er forudbestemt til at blive skadet af en masse faktorer såsom fugleklatter, insekter, afmærkninger og automatiske bilvaskerier blandt andet. Dette fører til ubehagelige ridser som vil hæmme klarheden og dermed blokere for det farvede lag maling. For at slippe af med ridserne, bruger vi en maling-korrektionsproces som fjerner en lille mængde af klarlakken for at nå ind til fejlen. Der er en begrænset mængde klarlak på køretøjet. Derfor kan man kun polere et bestemt antal gange. Det er her at en keramisk coating bliver nyttig. Når det bliver påført, tilføjer den keramiske coating et hærdet lag klar belægning på bilen. Den keramiske coating har en endnu bedre hårdhed end klarlakken. Dette gør belægningen mere resistent over for ridser og skræmmer. Den keramiske coating forbedrer overfladespændingen dette giver overfladen evnen til at afvise væsker. Laget fungerer også som et offerlag, hvilket betyder at hvis det bliver beskadiget (indenfor rimelighedens grænser), så kan det fjernes det uden større omkostninger.

Hvor sikker er en keramisk coating overfor min lak og og klarlak?

Den er helt sikker. Keramisk Coating vil hverken skade din lak og den vil heller ikke ophæve din garanti hos bilfabrikanten.

Mit køretøj er helt nyt. Er der stadig behov for en polering før en keramisk coating?
before installing Ceramic Coating?

Ja. Selv et helt nyt køretøj som kommer lige fra udstillingslokalet, skal forberedes før der påføres en keramisk coating. Fabriksskader såsom sliberidser, hvirvler fra forsendelsesforberedelsen og håndteringsskader kan være tilstede selvom de ikke er tydelige. Nye køretøjer bliver transporteret på åbne trailere eller jernbanevogne. Disse køretøjer kører hundrede eller tusind kilometer, ofte gennem skiftende vejr og snavs fra jernbaner. De fleste forhandlere vasker deres biler med de forkerte metoder. Det vil resultere i ridser i lakken. Alt dette er nødt til at blive ordnet før et keramisk produkt kan blive påført.

Kan keramisk coating revne, blive gul eller skalle af?

Nej. Keramisk coating vil hverken revne, blive gul eller skalle af. Vores produkter har været igennem laboratorie- og virkelighedstests.

Er det sikkert at anvende keramisk coating til på andre overflader ?

Ja. En af de fremragende egenskaber ved keramisk coating er, at de er alsidige, og kan dermed bruges til mange ting. De kan praktisk talt beskytte enhver overflade som de bliver anvendt på. såfremt du bruger det produkt som er angivet til det materiale du påføre på. Dvs NANOPRO PLASTIC på plastik og NANOPRO LEATHER på læder.

Kan keramisk coating anvendes som et alternativ til voksbehandling?

Ja. Efter du har anvendt en keramisk coating, er det ikke nødvendigt at give bilen voksbehandling mere. Det er meget nemt at rengøre lakken på dit køretøj. Der gælder det samme, som når du skal vedligeholde din forrude. Der er ikke behov for voks eller slidfremkaldende vaske.

Vil keramisk coating beskytte mit køretøj mod ridser?

Ja, det vil det til en rimelig grænse. Efter anvendelsen af keramisk coating bliver det 3 gange stærkere end lakken. Det er fordi behandlingen er væsentlig mere resistent over for ridser. Keramisk coating er en glasbehandling, og selvom glas stadig kan blive skåret og ridset er det dog mere resistent sammenlignet med klar lak.

Hvordan vedligeholder jeg keramisk coating?

Vedligeholdelse er det store spørgsmål når det kommer til keramisk coating produkter. MEN, alt du behøver er vand og en mild sæbe og så er du klar. Du behøver hverken hårde kemikalier eller (clay bars). Du kan endda bruge en ”ingen vask” smørelse eller glasrens til nemt og hurtigt at holde din Keramiske Coating. Dog skal din Keramiske Coating vedligholdes med jævne mellemrum. dette gøres på den måde som er foreskrevet til det produkt du har brugt på dit køretøj.

Kan jeg selv påføre keramisk coating på mit køretøj?

Nej. De eneste personer der kan påføre keramisk coating er certificeret og trænede professionelle. Det kræver et skarpt fokus på detaljer og en grundig viden af hvordan opløsningsmiddelbaseret belægninger fungerer.

Hvordan foregår påføringsprocessen og hvor lang tid vil den tage?

Påføring af keramisk coating kan tage alt fra én til fem dage afhængig af forskellige faktorer. Det er bl.a. hvilken pakke du vælger, størrelsen på dit køretøj og tilstanden på din lak. Først, skal du vaske og forberede dit køretøj. Derefter, skal du gå om bord med at rette de fejl og mangler som lakken indeholder såsom ridser og hvirvler. Efter en ordentlig forberedelse af køretøjet begynder behandlingsprocessen. Alle paneler i bilen får påført NANOPRO

Vil keramisk coating beskytte mod stenslag?

Ved at være et silica-baseret produkt, er keramisk coating en glasbehandling. NANOPRO keramisk coating tilsætter en meget lille smule beskyttelse mod stenslag, men der er stadig risiko for at få stenslag ved for høj fart og store sten.

Vil keramisk coating beskytte mod forkromet/polerede emner og lak?

Ja, keramisk coating fantastisk til at beskytte din polerede kromlister mod rust, misfarvninger og iltning. Takket være den selv-rensende egenskab ved keramisk coating, er vedligeholdelse ubesværet. Der er ikke behov for konstant at polere krom og lak for at bibeholde en originale glans.

Forhindrer keramisk coating kalkpletter?

Nej. Men det gør det nemt at fjerne de irriterende kalkpletter uden at forsage skader på overfladen. Eftersom keramisk coating danner en beskyttende hinde, beskytter det også imod at mineraler ætser eller ruster overflader. Dette vil til forlænge levetiden på din lak, metal, plastik, vinyl og gelé belægning blandt andet. Keramisk coating referer til et (silica)silikone- eller glasbaseret produkt og forruden kan stadig have kalkpletter. Dog er det meget mere resistent over for kalkpletter end klarlakken er.

Kan keramisk coating beskytte mit vinyl/folie?

Ja. Keramisk coating beskytter dit vinyl mod uheld i form af, spild af væske, olie, snavs, uv-stråling og pletter opstået af andre årsager. NANOPRO er fuldstændig fleksibelt og vil ikke revne eller skalle af vinylen. Det gør sig gældende med alle overflader, NANOPRO keramisk coating tilbyder en selv-rensende effekt, hvilket tillader at din vinyl bliver renset på en nem måde.

Min bil har ridser eller anden skade. Kan keramisk coating påføres over skaderne?
Can Ceramic Coating be installed over this?

Absolut ikke! skader skal udbedres før der kan påføres Keramisk Coating. Ellers får man et meget dårligt resultat.

Er det nemt at fjerne keramisk coating fra mit køretøj?

Nej. Du kan ikke bare vaske en keramisk coating væk, ligesom du kan med et tætningsmiddel eller voks. Det giver et varigt resultat. Hvis du gerne vil fjerne det, er du nødt til at slibe det væk.

Kræver keramisk coating en årlig service?

Yes. it’s important that you attend a yearly service. This way, you can be sure the ceramic coating works properly

Skal mit køretøj stadig have voksbehandling efter behandling med keramisk coating?

Nej! Keramisk coating produkter er en permanent erstatning for lakforsegling og voks.